Sjuende himmel

 Sjuende himmel

Leiligheten Sjuende himmel 5-6p - Sjumilskogen booking Trysil
5-6 pers – Alpinvegen 39, Sjumilskogen, Trysil Turistsenter – 200 m til heis

Nøkkeldata

 65 m2 / 5-6 pers / 2+ soverom / 1 bad / Stue / Kjøkken / Hems / 473 moh / Røyking: Nei / Kjæledyr: Nei / GPS 61.305975, 12.237978

Fasiliteter

Wifi / Komfyr / Mikrobølgeovn / Kjøleskap / Oppvaskmaskin / Fryseskap / Himmelseng m/stjernehimmel / Regulerbar seng /
Massasje-/Boblebadekar m/stjernehimmel / Steamdusj/Dampbad / Tørkeskap / TV / Peisovn

Planløsning

Planløsning til leiligheten Sjuende himmel - Sjumilskogen Trysil

Beliggenhet

TIPS: Last ned og/eller åpne Google Maps appen på din mobiltelefon. I søkefeltet legger du inn koordinatene (latitude, longitude) slik: 61.305975, 12.237978. Når du trykker “søk” viser markøren posisjonen i kartet. Om du trykker i feltet for posisjonen nederst på skjermen, kan du lagre og/eller dele den. Du kan også bruke veibeskrivelsen til Google.

Tilleggsinfo

Sjuende Himmel ligger i nordre ende av storhytta Høydehuset på “Sjumilskogen”. Bor du på Sjumilskogen har du korte avstander til “alt” (100 m til skiutleie, 150 til pub, butikk og lysløype på Trysil-Knut Arena, 200 m til heis, 350 m til Radisson Blu og Laaven, og ca 900 m til Trysilfjellet Golfbane).  Sjuende himmel er vår mest luksuriøse suite. Interiør og teknikk av det sjeldne. Hovedsoverommet har stor himmelseng med stjernelys i taket og TV. Leiligheten benyttes ofte til brudesuite. Sovealkoven i stuen har elektrisk regulerbar seng. I tillegg finnes et soverom med seng bredde 120cm og en hems med 120cm bred seng. Badet har marmorfliser på vegger og golv, steamdusj/dampbad og massasjeboblebad. Stuen har Ekornes “stresslessofa”, musikkanlegg, flatskjerm, DVD og peisovn. Fra stuen er det utgang til privat overbygd balkong. I kjøkkenet er det oppvaskmaskin, kjøl/frys, og varmluftskomfyr. Tørkeskap finnes i entreen og det er varme i alle golv. Suiten er ideell for 2-4 personer men fungerer også for inntil 6. Suiten er røykfri.

Share by: